Hoe pas ik mijn (achtergrond)kleuren aan?

Volgen
  • Klik op de startpagina rechtsboven in beeld op uw gebruikersnaam.
  • Kies [Mijn voorkeuren].
  • Geef bij [Achtergrondkleuren] aan welke kleuren de verschillende statussen van bijvoorbeeld uren, facturen en projecten moeten krijgen.
  • Pas bij [Invoeren uren/onkosten - randkleuren] de kleuren van de kaders van het uren- en onkosteninvoerscherm aan.
  • Stel bij [Goedkeuring - totaal celkleuren] de kleuren in van de weektotalen van het geschreven aantal uren.
    Te weinig gewerkte uren worden standaard in rood weergegeven, te veel gewerkte uren in blauw.
  • Geef bij [Planning] onder meer aan welke kleuren de geplande uren, de weekenden en de geplande materialen moeten krijgen.