Een medewerker gaat uit dienst. Wat moet ik doen?

Volgen

Bij het uit dienst treden van een medewerker kunt u ervoor kiezen om hem/haar uit QicsMilestones te verwijderen of om hem/haar op non-actief te zetten.

Let op: een medewerker kan alleen verwijderd worden als er niets meer aan hem/haar gekoppeld is, bijvoorbeeld een tarief of een klant. Wij adviseren om een medewerker op non-actief te zetten in plaats van te verwijderen.


Non-actief

Om een medewerker op non-actief te zetten, volgt u de volgende stappen:

  • Ga via het menu naar [Organisatie] -> [Medewerkers].
  • Dubbelklik op de medewerker die u wilt wijzigen.
  • Kies bij het veld [Is actief] de optie [Nee].
  • Klik op [Ok] om de wijziging op te slaan.
  • De medewerker is op non-actief gezet.


Verwijderen

Om een medewerker te verwijderen, volgt u de volgende stappen:

  • Ga via het menu naar [Organisatie] -> [Medewerkers].
  • Selecteer de medewerker die u wilt verwijderen en klik bovenaan op [Verwijderen] (de prullenbak), of rechtsklik met uw muis en kies [Verwijderen].
  • Klik op [Ok] om te bevestigen.
  • De medewerker is verwijderd.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk