Hoe koppel ik een factuurlay-out aan een bedrijf/relatie/project?

Volgen

Aan een bedrijf koppelen
Om een factuurlay-out aan een bedrijf te koppelen, volgt u de volgende stappen:

Aan een relatie koppelen
Om een factuurlay-out aan een klant te koppelen, volgt u de volgende stappen:

• Ga naar [Instellingen] -> [Relaties].
  • Maak een nieuwe relatie aan of bewerk een bestaande relatie.
  • Selecteer bij [Facturatie] -> [Factuurlay-out] een van de standaard factuurlay-outs of maak een nieuwe aan.
  • Klik op [OK].

Aan een project koppelen
Om een factuurlay-out aan een project te koppelen, volgt u de volgende stappen:

• Ga naar [Instellingen] -> [Projecten].
  • Maak een nieuw project aan of bewerk een bestaand project.
  • Selecteer bij [Facturatie] -> [Factuurlay-out] een van de standaard factuurlay-outs of maak een nieuwe aan.
  • Klik op [OK].

Als er een factuurlay-out aan een project is gekoppeld, wordt deze gebruikt. Zo niet, dan wordt er gekeken of er een factuurlay-out is gekoppeld aan de klant. Als er aan de klant geen factuurlay-out is gekoppeld, wordt de lay-out gebruikt die aan het bedrijf is gekoppeld.