Hoe verleng ik een contract of abonnement?

Volgen
  • Ga naar [Productie] -> [Te prolongeren termijnbedragen].
  • Selecteer het contract of abonnement dat u wilt verlengen.
  • Klap het filterscherm open om eventueel gerichter te zoeken naar een termijnbedrag.
  • Stel een prolongatieperiode in en klik op [Prolongeren].
  • Selecteer eventueel meerdere contracten tegelijk om deze allemaal in één keer te verlengen met de ingestelde prolongatieperiode.
  • De status van het contract/de contracten is nu veranderd in [Geprolongeerd].