Hoe voer ik uren namens iemand anders in?

Volgen

Om uren voor anderen te kunnen schrijven, moeten deze rechten eerst aan u toegekend worden bij rechten en rollen.

• Ga naar [Instellingen] -> [Medewerkers].
  • Dubbelklik of rechtsklik met uw muis op uw naam en kies [Openen].
  • Klik in het nieuwe scherm op [Weekstaat delegaties] onder hyperlinks.
  • Klik op [Toevoegen medewerker] en selecteer de medewerker(s) waarvoor u uren wilt kunnen invoeren. U kunt ook kiezen voor [Toevoegen afdeling] of [Toevoegen divisie].
  • Ga naar [Productie] -> [Invoeren uren/onkosten].
  • Selecteer linksboven in beeld de medewerker voor wie u uren wilt schrijven.
  • Voer de uren in.

Zie ook:
Hoe voer ik uren/onkosten namens iemand anders in? - Nieuw ureninvoerscherm (HTML5)