Release notes update 102/103 - release 29 december 2015

Volgen

5760 Prolongeer meerdere voorstellen in [Te prolongeren termijnbedragen]

Meerdere terugkerende voorstellen kunnen voortaan in één stap worden geprolongeerd:U kunt voorstellen prolongeren zonder de detailscherm te openen. Let wel dat u zo de details van een voorstel niet kunt aanpassen. Een voorstel wordt verlengd middels de default-instellingen.


6332 Gebruik tijd in plaats van decimalen in het urenoverzicht

Een gebruiker kan bij zijn of haar persoonlijke voorkeuren instellen in welk formaat de uren worden weergegeven:

 

Bij het goedkeuren van een weekstaat werden de uren altijd numeriek weergegeven. Dit zorgde soms voor verwarring, met name als het ging om grote aantallen kleine tijdsboekingen op een en dezelfde dag (bijv. intervallen van 5 minuten). De uren werden namelijk afgerond. In de nieuwe versie kunnen de uren ook hier als [Tijd] worden weergegeven:
 


6111 Voeg alleen echt gefactureerde bedragen toe aan het besteed projectbedrag in het [Projectbudget realisatie]-scherm.


Voorheen werden boekingen met de instelling [Moet dit artikel worden gefactureerd? = Nee] toegevoegd aan het besteed projectbedrag. In de nieuwe versie worden deze boekingen niet meegeteld. Handmatig toegevoegde facturen worden echter wel gezien als ‘besteed’. Deze verandering geeft de gebruiker een beter overzicht van de projectbedragen die gefactureerd worden:


 
Dezelfde waarde is ook te zien op de [Project]-pagina: 


6586 Voeg [Factuurreferentie] toe aan uw Factuuroverzicht

De optie [Factuurreferentie] uit de Factuur-header is toegevoegd aan het factuuroverzicht:


 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk