Internet Explorer loopt vast bij het inloggen

Volgen

Als Internet Explorer (IE) tijdens het inloggen vastloopt, kunt u het volgende proberen:

- Ga naar [Extra; Internetopties] en wis uw browsergeschiedenis.
- Ga naar het tabblad [Beveiliging] en klik op [Vertrouwde websites].
- Voer https://qicsmilestones.qics.nl in en klik op [Toevoegen].
- Klik op [Sluiten] en vervolgens op [OK].

Indien u Windows 8 gebruikt, dient u de 'metro mode' uit te schakelen:

- Klik hier en hier voor meer informatie.
- Controleer of qics.nl is toegevoegd bij de compatibiliteitsinstellingen: