QicsMilestones - Stappenplan implementatie

Volgen

Inleiding

Voor een goede urenregistratie en facturatie is een solide inrichting van de software noodzakelijk. Met behulp van de documenten die u in de bijlage vindt, kunnen wij u goed begeleiden bij deze inrichting.

Vragenlijst

Het document 'Vragenlijst implementatie QicsMilestones' hebben wij nodig om de koppeling met uw financiële pakket tot stand te brengen en om een goed inzicht te krijgen in uw werkwijze en wensen. Wij verzoeken u dan ook om dit document in te vullen en te mailen naar support@qics.nl voordat onze consultant bij u op bezoek komt.

Stappenplan implementatie

Het stappenplan beschrijft de stappen die u moet doorlopen om de implementatie zorgvuldig uit te voeren. U kunt de meeste stappen zelf uitvoeren, maar er zijn ook enkele stappen die wij voor u doen. Alle stappen waar 'klant' achter staat kunt u zelf uitvoeren. De stappen waar 'Qics' achter staat regelen wij voor u. In overleg met één van onze consultants kunnen we uiteraard ook wat werk van u uit handen nemen. Maar als u zoveel mogelijk zelf wilt doen, is dit document een goede leidraad.

Testplan

Met behulp van het testplan kunt u de inrichting controleren. Bovendien ziet u of de inrichting tot de facturen leidt die u verwacht. Een handige leidraad om het hele proces van projecten aanmaken, uren schrijven en factureren te testen!

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk