Release notes update 83 - release 24 maart 2015

Volgen

3710 Toevoegen toeslagbedrag aan factuur lay-out
Toeslagen kunnen in QicsMilestones worden gebruikt om extra kosten als kantoorkosten door te belasten. Voorheen,  kon alleen per factuurregel een toeslagpercentage worden getoond. Nu kan ook het toeslagbedrag worden getoond.


3456 Verzendrapportage van verzonden e-mails naar iedere ontvanger
Als facturen per e-mail worden verstuurd, kan een factuur worden verstuurd naar meerdere e-mailadressen per ontvanger, afhankelijk  van de klant- en bedrijfsinstellingen:


 
De mailserver zal in ieder individueel geval proberen de mail meerdere keren te versturen, alvorens een eventuele foutmelding in QicsMilestones wordt gegeven. Verzendberichten worden gegenereerd op verschillende momenten (hier kan enige tijd tussen zitten).


Voorheen bepaalde QicsMilestones aan de hand van het laatst ontvangen verzendbericht de  verzendstatus van de factuur. Vanaf nu houdt QicsMilestones de verzendstatus per e-mailadres bij. Als het afleveren bij één van de ingestelde e-mailadressen mislukt, verandert de verzendstatus voor deze factuur in mislukt.
Als er meerdere e-mailadressen voor een ontvanger zijn ingesteld, kunt u tevens de verzendstatus voor iedere ingesteld e-mailadres zien in de kolom verzendresultaat (Send result) in een pop up venster:


 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk