Welke rechten zijn er voor het inzien en bewerken van planningen?

Volgen

U kunt de rechten in QicsMilestones dusdanig instellen dat u kunt inregelen welke medewerkers planningen mogen inzien en bewerken.

Bewerken interne project planningen

Met deze permissie kan de gebruiker alleen interne project planningen, zoals vakantieplanningen, bewerken. Deze permissie specificeert echter niet voor welke medewerkers de interne planningen bewerkt mogen worden. Gebruik hiervoor een van de volgende permissies: 

  • Eigen kalender bewerken
  • Kalenders van alle medewerkers bewerken

Eigen kalender bewerken

Met deze permissie kan de gebruiker alleen zijn eigen planning bewerken. De permissie specificeert echter niet voor welke projecten de medewerker zijn eigen planningen kan bewerken. Wanneer deze permissie wordt gecombineerd met de permissie 'Bewerken interne projectplanningen',  dan kan de betreffende medewerker alleen zijn eigen planningen voor interne projecten bewerken.

Kalenders van alle medewerkers bewerken

Met deze permissie kan de gebruiker de planningen van alle medewerkers bewerken. De permissie specificeert echter niet voor welke projecten de medewerker de planningen van alle medewerkers kan bewerken. Er zullen extra permissies moeten worden toegevoegd om aan te geven voor welke projecten de medewerker de planningen mag bewerken. Bijvoorbeeld:

  • Alle planningen bewerken.
  • Planningen waarvan de gebruiker projectmanager is bewerken.
  • Planningen waarvan de gebruiker projectlid is bewerken.
  • Bewerken van planningen van interne projecten.

Eigen planning inzien

Met deze permissie kan de gebruiker alleen zijn eigen planning inzien. Net als bij 'Eigen planning bewerken', specificeert deze permissie niet voor welke projecten de medewerker zijn eigen planningen kan inzien. Er zullen extra permissies moeten worden toegevoegd om aan te geven voor welke projecten de medewerker zijn eigen planning mag inzien.

Kalenders van alle medewerkers inzien

Met deze permissie kan de gebruiker de planningen van alle medewerkers inzien. De permissie specificeert echter niet voor welke projecten de medewerker de planningen van alle medewerkers kan inzien. Hiervoor moeten extra permissies toegevoegd worden.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk