Rapportage instellingen

Volgen

Toegangsrechten inregelen

U kunt indien gewenst rapportages beperkt beschikbaar stellen aan gebruikers. Dit doet u door een rol toegang te geven tot de rapportage. Hiervoor klikt u in het rapportage beginscherm op ‘Manage role acces’.

Klik op 'Manage role access' om de toegangsrechten voor het rapport in te regelen

Vervolgens selecteert u de rollen die toegang mogen hebben tot de rapportages.

Selecteer de rollen die toegang mogen hebben tot het rapport

Rapportages exporteren en afdrukken

Wanneer u een rapport opent, kunt u door op het ‘Export’ icoon te klikken de geopende rapportage exporteren. U kunt rapportages opslaan in Excel, PDF en Word.

U kunt rapportages afdrukken door op het ‘Print’ icoon te klikken.

Rapportages exporteren