Hoe pas ik kolommen aan?

Volgen

In QicsMilestones bent u flexibel in de manier waarop uw kolommen in uw scherm worden weergegeven. Zo kunt u de volgorde aanpassen en kunt u kiezen welke kolommen u wel en niet in beeld wilt hebben.

U kunt de volgorde van de kolommen aanpassen door ze naar de gewenste plek te slepen. Wanneer u met uw rechtermuisknop op een kolom klikt, kunt u door op ‘Kolommen aanpassen' te klikken aangeven welke kolommen u wilt zien.

Wanneer u op ‘Kolommen aanpassen' heeft geklikt, verschijnt er een lijst van de kolommen die u kunt tonen.

De kolommen waar het veld ‘Is zichtbaar’ aangevinkt staat, zijn al zichtbaar in uw scherm. De overige velden kunt u naar keuze aanvinken.

Wanneer u met uw rechtermuisknop op een kolom klikt en op ‘Zet de kolommen terug' klikt, worden uw kolommen weer in de oorspronkelijke volgorde teruggezet.

U kunt kolommen aanpassen in de volgende schermen:

• Projecten
  • Uren goedkeuren – overzicht
  • Uren goedkeuren – gedetailleerd weekoverzicht
  • Goedkeuren per project
  • Termijnen goedkeuren
  • Facturen genereren
  • Facturen bewerken