Project breakdown

Volgen

Dit rapport is een samenvatting van de project breakdown van het geselecteerde project. Het is bij dit rapport verplicht om een project te selecteren om het rapport te kunnen draaien.

Het rapport is verdeeld in twee onderdelen, het bovenste onderdeel geeft de projectdata weer en het onderste gedeelte is een samenvatting van de project breakdown, waarbij het gebudgetteerde aantal uur en het gebudgetteerde bedrag per taak weergegeven worden.

Het project breakdown gedeelte is verdeeld in de volgende kolommen:

Task

Omschrijving van de taak

Startdate

Startdatum van de taak

Enddate

Einddatum van de taak

Budget hours

Het gebudgetteerde aantal uur per taak

Rate

Het uurtarief van de taak. De taken bestaan uit activiteiten, waarbij elke activiteit (artikel) zijn eigen tarief heeft.

Amount

Het gebudgetteerde bedrag van de taak. Dit bedrag wordt samengesteld uit het uurtarief dat aan de taak gekoppeld is maal het aantal uur dat gebudgetteerd is voor de taak.

 

Gebudgetteerde uren en bedragen in de project breakdown

Er wordt getotaliseerd op taakniveau, op het aantal gebudgetteerde uren en het gebudgetteerde bedrag. De totaalkolom voor het veld ‘Rate’ is geen optelling van de uurtarieven van de taken, maar een gemiddeld uurtarief dat is berekend door het gebudgetteerde bedrag te delen door het gebudgetteerd aantal uur.

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk