Hoe houd ik verlofsaldi bij voor vakantieprojecten?

Volgen
  • Ga naar [Instellingen] -> [Projecten] en maak een nieuw project aan.
  • Kies [Project relatie=Intern].
  • Selecteer [Interne projectsoort=Vakantie] en een jaartal.

• Vink bij [Project uurartikelen] de optie [Alleen de uurartikelen uit onderstaande lijst] aan.
  • Klik op [Toevoegen artikel] om een verlofartikel aan dit project te koppelen.

• Vink bij [Projectbudget] de optie [Het budget in uren bedraagt] aan en kies vervolgens voor [Budget per medewerker].
  • Klik op [Toevoegen budget medewerker] en selecteer een medewerker om verlofbudgetten aan hem/haar toe te voegen. In de kolom [Budget] kunt u vervolgens het aantal vakantieuren waar de medewerker per jaar recht op heeft invullen.

• Klik op de icoon [Planning] om een vakantieplanning in te voeren en het project op te slaan.

Medewerkers kunnen nu hun vakantie uren boeken op het vakantieproject. In de bijbehorende rapportages kunt u zien hoeveel vakantieuren er zijn opgenomen, hoeveel vakantieuren er zijn gepland en wat het openstaande verlofsaldo per medewerker en per afdeling is.