Release 10 januari 2018

Volgen

[Rapporten] pagina toegevoegd

De pagina [Rapporten] is aan de HTML versie van QicsMilestones toegevoegd en kan nu via het menu worden geopend:

rapporten-pagina.png

Aan de linkerkant ziet de gebruiker een lijst met beschikbare rapporten, verdeeld in twee groepen:

  • Standaard rapporten
  • Maatwerk rapporten

De standaard rapporten zijn een verzameling van de meest gebruikte rapporten uit de Silverlight versie van QicsMilestones. De naam van de rapporten is wel iets aangepast (door het toevoegen van de nummering). Deze naamsverandering is ook terug te zien in de lay-out van de rapporten.

Er is een losse set rapporten voor zowel de Nederlandse, als Engelse taal beschikbaar. De Nederlandse set is momenteel identiek aan de Engelse, maar kan (door Qics) worden aangepast.

standaard-en-maatwerk-rapporten.png

De pagina [Rapporten] heeft zijn eigen [Pagina voorkeuren] pop-up, waarin de gebruikersvoorkeuren kunnen worden gewijzigd:

pagina-voorkeuren-rapporten-pagina.png

Mogelijkheid om vanuit de berichtenbalk naar een opgegeven hyperlink te navigeren

Berichten over geconstateerde issues en nieuwe functionaliteiten kunnen door Qics in de berichtenbalk bovenin het scherm worden weergegeven. Wanneer op dit bericht wordt geklikt, werd altijd een pop-up geopend met daarin meer informatie over het geconstateerde issue.

Vanaf nu kan Qics, in plaats van de pop-up, een hyperlink aan de berichtenbalk toevoegen. Hierdoor kan de gebruiker direct via zijn/haar browser naar een internetpagina, zoals Zendesk, navigeren waar actuele informatie over het geconstateerde issue wordt bijgehouden.

link-berichtenbalk.png

 

Vorige release: december 2017

Volgende release: februari 2018

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk