Hoe synchroniseer ik met Twinfield?

Volgen
  • Ga naar [Systeem] -> [OAuth gebruikers].
  • Klik op [Nieuw].
  • Voer een gebruikersnaam in en kies bij het veld [Applicatie] voor [Aangepast].
  • Voer de benodigde gegevens in, o.a. [Gebruikersnaam], [Client Id], [Authenticatie URL], etc.

Wanneer u integreert met Twinfield, moet de code van de divisie exact overeenkomen. De namen hoeven niet exact overeen te komen.

• Klik op [OK] om op te slaan of op [OK en nieuwe] om op te slaan en nog een koppeling te maken.
  • Selecteer de gebruikersnaam en klik op [Authenticatie] of rechtsklik met uw muis en kies voor [Authenticatie].
  • Voer in het nieuw geopende scherm uw inloggegevens van Twinfield in.

Facturen worden vanuit QicsMilestones naar Twinfield geëxporteerd. De overige stamgegevens kunnen vanuit Twinfield naar QicsMilestones worden geïmporteerd. De synchronisatie werkt dus niet altijd beide kanten op. Bij het importeren vanuit Twinfield kunnen valuta niet meegenomen worden.