Hoe synchroniseer ik met Exact Globe?

Volgen
  • Ga naar [Systeem] -> [OAuth gebruikers].
  • Klik op [Nieuw].
  • Voer een gebruikersnaam in en kies bij het veld [Applicatie] voor [Aangepast].

Let op: als u integreert met Exact Globe, moet de code van de divisie exact overeenkomen. De namen hoeven niet exact overeen te komen.

• Klik op [OK] om op te slaan of op [OK en nieuwe] om op te slaan en nog een koppeling te maken.
  • Selecteer de gebruikersnaam en klik op [Authenticatie] of rechtsklik met uw muis en kies voor [Authenticatie].
    U wordt omgeleid naar de inlogpagina die aan het URL-veld voor de authenticatie is gekoppeld.
  • Voer in het nieuw geopende scherm uw inloggegevens van Exact Globe in.

Facturen worden vanuit QicsMilestones naar Exact Globe geëxporteerd. De overige stamgegevens kunnen  vanuit Exact Globe naar QicsMilestones worden geïmporteerd. De synchronisatie werkt dus niet altijd beide kanten op. Bij het importeren vanuit Exact Globe kunnen ook valuta meegenomen worden. Dit is niet mogelijk bij importeren vanuit Exact Online.