Hoe synchroniseer ik met Exact Synergy Enterprise?

Volgen
  • Ga naar [Systeem] -> [OAuth gebruikers].
  • Klik op [Nieuw].
  • Voer een gebruikersnaam in en kies bij het veld [Applicatie] voor [Aangepast].
  • Voer de benodigde gegevens in, o.a. [Gebruikersnaam], [Client Id], [Authenticatie URL], etc.
    Wanneer u integreert met Exact Synergy Enterprise, moeten de codes van de divisies exact overeen komen. De namen hoeven niet exact overeen te komen. Het is ook mogelijk om valuta vanuit Exact Synergy Enterprise te importeren .
  • Klik op [OK] om op te slaan of op [OK en nieuwe] om op te slaan en nog een koppeling te maken.
  • Selecteer de gebruikersnaam en klik op [Authenticatie] of rechtsklik met uw muis en kies voor [Authenticatie].
  • Voer in het nieuw geopende scherm uw inloggegevens van Exact Synergy Enterprise in.

Bij het synchroniseren met Exact Synergy Enterprise is het mogelijk om oude projecten uit te sluiten van synchronisatie door uw QicsMilestones consultant een minimum mutatiedatum in te laten stellen in de webservice. Alleen mutaties die na deze datum plaatsvinden zullen dan gesynchroniseerd worden.