Hoe synchroniseer ik met Exact Online?

Volgen
  • Ga via het menu naar [Systeem] -> [OAuth gebruikers].
  • Klik op [Nieuw].
  • Voer een gebruikersnaam in en selecteer de juiste applicatie.
  • Klik op [OK] om op te slaan of op [OK en nieuwe] om op te slaan en direct een nieuwe koppeling te maken.
  • Klik op [Sluiten].
  • Als u al eerder met Exact Online heeft gesynchroniseerd, is er al een oAuth-gebruiker gecreëerd:

• Selecteer de gebruikersnaam en klik op [Authenticatie] of rechtsklik met uw muis op [Authenticatie]:

• Uw browser zal een nieuw tabblad openen waar u kunt inloggen in Exact Online:

• Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van de Exact Online-gebruiker in, die voor de synchronisatie met QicsMilestones moet worden gebruikt, en klik op [Login].
  • Nadat u bent ingelogd, keert u terug naar QicsMilestones en ververst u het oAuth-gebruikersscherm. U ziet dat de oAuth-gebruiker is geauthentiseerd, met daarbij de datum waarop deze authenticatie zal verlopen.

Let op: Wanneer u met Exact Online integreert, moeten de naam en de code van de divisie (company) precies overeenkomen. Facturen worden vanuit QicsMilestones naar Exact Online geëxporteerd. De overige stamgegevens kunnen van Exact Online naar QicsMilestones worden geïmporteerd. De synchronisatie werkt dus niet altijd beide kanten op. Alle btw-codes die in QicsMilestones gebruikt worden zijn exclusief.