Hoe wijzig ik meerdere facturen in één keer?

Volgen

Ook in de html versie van QicsMilestones is het mogelijk om meerdere facturen in één keer te wijzigen. Dit werkt echter nét iets anders dan wat u in Silverlight gewend bent.

• Ga naar [Facturen].
  • Selecteer de facturen waarvan u de gegevens wilt wijzigen.
  • Rechtsklik met uw muis en kies [Openen]:

• De pop-up [Wijzig meerdere facturen] zal verschijnen, waarin u de gegevens kunt aanpassen:

• Druk op [Ok] om de wijziging(en) op de eerder geselecteerde facturen door te voeren.