Hoe voorkom ik dat er uren op een project worden geschreven?

Volgen

U kunt op twee verschillende manieren voorkomen dat er uren op een project worden geschreven.

Uren schrijven blokkeren voor projecten:

Met deze instelling kunt u voorkomen dat er uren op een bepaald project worden geschreven. Om uren schrijven per project uit te zetten, volgt u de volgende stappen:

• Ga naar [Instellingen] -> [Projecten].
  • Selecteer het project en klik op [Openen] of rechtsklik met uw muis op [Openen].
  • Zet bij het veld [Invoeren uren/onkosten en planning] het vinkje bij [Invoeren van uren/onkosten toestaan] uit.
  • Klik op [Ok] om de instelling op te slaan.

Uren schrijven blokkeren voor alle projecten vóór een bepaalde datum:

Met deze instelling kunt u voorkomen dat er vóór een bepaalde datum uren worden geschreven. Deze instelling geldt voor alle bedrijven en kan niet per bedrijf worden ingesteld. Om uren schrijven te blokkeren voor alle projecten voor een bepaalde datum, volgt u de volgende stappen:

• Ga naar [Instellingen] -> [Systeeminstellingen].
  • Klik op [Wijzigen].
  • Vul onder het kopje [Invoeren uren/onkosten] bij het veld [Blokkeer het invoeren van uren en onkosten voor datum] de gewenste datum in.
  • Druk op [Ok] om de instelling op te slaan.