Hoe indexeer ik mijn abonnementen?

Volgen

Indexeren gebeurt op basis van een ingesteld percentage. Deze prijsindex kunt u op twee plekken vastleggen: op bedrijfsniveau en op relatieniveau. Het relatieniveau is leidend.

Bedrijfsniveau

Om op bedrijfsniveau te indexeren, volgt u de volgende stappen:

• Ga naar [Instellingen] -> [Bedrijven].
  • Dubbelklik of rechtsklik met uw muis op het bedrijf en kies [Openen].
  • Klik op [Wijzigen].
  • Onder het kopje [Facturatie] kunt u bij het veld [Prijsindex] de prijsindex aanpassen:

• Klik op [Ok] om de wijziging op te slaan.
  • Ga naar [Productie] -> [Te prolongeren termijnbedragen].
  • Klik op [Prolongeren].
  • Vink de optie [Pas prijsindexatie toe] aan:

• Wanneer u dit doet, ziet u dat de prijs wordt aangepast:

• Klik op [Ok] om met de nieuwe prijsindex te prolongeren.

Relatieniveau (leidend)

Om op relatieniveau te indexeren, volgt u de volgende stappen:

• Ga naar [Instellingen] -> [Relaties].
  • Dubbelklik of rechtsklik met uw muis op de relatie en kies [Openen].
  • Klik op [Wijzigen].
  • Kies onder het kopje [Algemeen] bij het veld [Prijsindex] de optie [Aangepast] en pas de prijsindex aan:

• Klik op [Ok] om de wijziging op te slaan.
  • Ga naar [Productie] -> [Te prolongeren termijnbedragen].
  • Klik op [Prolongeren].
  • Vink de optie [Pas prijsindexatie toe] aan:

• Wanneer u dit doet, ziet u dat de prijs wordt aangepast:

• Klik op [Ok] om met de nieuwe prijsindex te prolongeren.