QicsMilestones in de Safari 10.* browser

Volgen

Vanaf Safari versie 10.* moet expliciet aangegeven worden dat er Silverlight plugins worden gebruikt. Deze instelling staat default uit, waardoor QicsMilestones niet opgestart kan worden. Wilt u toch met QicsMilestones in Safari aan de slag? Doorloop dan de volgende stappen.

1. Open Safari en ga naar https:/qicsmilestones.qics.nl na het invoeren van uw inlognaam en wachtwoord ziet u het volgdende scherm:

2. Ga naar het menu 'Safari, Preferences'

3. Klik op 'Security' en klik dan op 'Plug-in Settings..'

4. Klik op 'Silverlight' en zet de waarde achter de website qicsmilestones.qics.nl op 'On'

5. Klik op 'Done'. Hierna is het mogelijk om QicsMilestones op te starten.

PS We gaan er in dit artikel vanuit dat de Silverlight plug-in wel geinstalleerd is op uw PC. Is dat niet het geval, download Silverlight dan via: https://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx