Hoe kan ik zien wie het factuurvoorstel heeft aangemaakt of aangepast?

Volgen

Om te zien wie een factuurvoorstel heeft aangemaakt of gewijzigd, volgt u de volgende stappen:

• Ga naar [Facturatie] -> [Facturen].
  • Dubbelklik of rechtsklik met uw muis op het factuurvoorstel of de factuur en kies [Openen].
  • Klik rechtsboven in uw scherm op [Log]:

• Er verschijnt nu een pop-up in beeld, waarin u kunt zien wie, op welke datum en op welk tijdstip een factuur heeft aangemaakt of gewijzigd: