Waarom krijg ik per project een factuurvoorstel?

Volgen

U heeft een factuurvoorstel aangemaakt voor een klant en komt tot de ontdekking dat QicsMilestones per project een voorstel heeft gemaakt, wat te doen?

U wilt de losse voorstellen verwijderen en één nieuw voorstel met alle projecten genereren:

• Verwijder de voorstellen met de betreffende projecten.
  • Ga naar [Instellingen] -> [Relaties] en klik met rechtermuisknop op [Wijzigen] op de betreffende relatie.
  • Ga naar het veld [Verzamelen] onder het kopje [Facturatie] aan de linkerzijde van het scherm en vink het veld aan.
  • Maak het voorstel opnieuw aan, u krijgt nu één voorstel waarop de projecten zijn samengevoegd.

Als de voorstellen al goedgekeurd waren, maak dan eerst de goedkeuring ongedaan.