Hoe kan ik meerdere projecten op een factuur krijgen?

Volgen

U heeft een klant met meerdere projecten en u wilt alle projecten verzamelen op hetzelfde factuurvoorstel. Wat te doen?

Om projecten te verzamelen op het factuurvoorstel gaat u als volgt te werk:

• Ga naar [Instellingen] -> [Relaties]
  • Klik met uw rechtermuisknop op [Wijzigen] op de betreffende relatie. Voor toelichting over het aanmaken van een relatie klikt u op deze link.
  • Ga naar het veld [Verzamelen] onder het kopje [Facturatie] aan de linkerzijde van het scherm en vink het veld aan.
  • Kies voor [OK] om de wijziging op te slaan en in het vervolg zullen projecten van deze klant op 1 factuur worden verzameld.

Wilt u niet alle projecten verzamelen op 1 factuur, maar enkele, vul dan bij de projecten die u wel wilt verzamelen op 1 factuur een waarde in het veld 'Code facturen verzamelen' op de projectkaart. U vindt dit veld in de sectie 'Facturatievormen project' 'Meer details'. Projecten met dezelfde waarde in dit veld worden dan verzameld op 1 factuur.